Cinci autobuze noi pentru transportul public din Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcul auto al operatorului de transport public se va mări săptămâna viitoare cu încă cinci autobuze noi, marca Mercedes, modelul BMC Procity. Achiziţia a fost făcută de Primăria Municipiului Zalău. Cetăţenii se vor putea bucura de ele, în următoarele zile, când, însă, se ma majora şi biletul de călătorie la 4 lei.

Cele cinci autobuze publice noi promise de autorităţile locale cu aproximativ trei ani în urmă vor sosi în această săptămână. Informaţia a fost confirmată de Biroul de comunicare al Primăriei Zalău. 

Manuela Ghiuruţan, purtător de cuvânt al Primăriei Zalău, a declarat că este vorba despre cinci autobuze noi, modelul BMC Procity, produse de Mercedes, care au în total 100 de locuri. Valoare totală a investiţiei este de 3.610.495 lei, fiind suportată din bugetul local.

Autovehiculele vor fi date în folosinţa SC Transurbis Zalău, zălăuanii urmând să beneficieze de ele pentru tarnsportul public din această toamnă.
Parcul auto al Transurbis Zalău are în prezent şapte autobuze Mercedes Conecto- ultimele achiziţii, cinci Man, şase Isuzu 12 Irishbus Iveco (autobuze şi microbuze), 13 ROCAR 112 UDM şi şapte ROCAR 117 UD.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite