Cerşetorii şi comercianţii au fost ţinta poliţiştilor locali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Locală  Zalău a dat amenzi în valoare de 3.760 de lei într-o singură săptămână. În vizorul acestora au fost cerşetorii, comercianţii ilegali, persoanele care nu au păstrat curăţenia în oraş şi zălăuanii care şi-au parcat maşinile în locuri nepermise.

22 de sancţiuni contravenţionale au aplicat agenţii Poliţiei Locale dintre care 14 amenzi şi 8 avertismente. Valoarea totală a amenzilor în această săptămână a fost de 3.760 de lei şi au fost aplicate unor persoane care au apelat în mod repetat la mila public.
Alte persoane au fost amendate pentru au tulburat ordinea publică, iar un bărbat a fost sancţionat pentru că şi-a lăsat câinele nesupravegheat în public. Mult mai mulţi au fost sancţionaţi pentru că au parcat maşinile în alte locuri decât cele special amenajate, iar 7 oameni au fost sancţionaţi pentru comerţ stradal.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei comunitare Lucian Trif  “Agenţii au primit 59 sesizări ale cetăţenilor, din care un număr de 52 au fost rezolvate pe loc, iar 7 au  fost transmise instituţiilor abilitate pentru competenta soluţionare. „



Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite