Cerşetorii ce agasau trecătorii în faţa magazinului "Silvania", "calmaţi" cu amenzi de jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cerşetorii au "încasat" şapte amenzi de la jandarmi
Cerşetorii au "încasat" şapte amenzi de la jandarmi

Cel puţin pentru o vreme, cerşetorii care îşi făceau până acum veacul în zona centrală a oraşului - în faţa şi în parcarea Complexului Comercial "Silvania" - nu se vor mai lega de trecători. Motivul - jandarmii i-au amendat joi, 1 martie, după ce administratorul supermarketului de la parterul complexului s-a plâns de comportamentul acestora.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, intervenţia a avut loc după ce joi, 1 martie, administratorul unui supermarket din municipiul Zalău a solicitat sprijinul unui echipaj de jandarmi din cauza faptului că mai multe persoane fără adăpost apelează în mod repetat la mila clienţilor atât la ieşirea din magazin cât şi în parcarea acestuia. Administratorul a argumentat că prin aceste fapte se creează un disconfort clienţilor, aceştia fiind deseori agasaţi de insistenţele şi comportamentul acestor persoane.

Jandarmii s-au deplasat la faţa locului iar în urma verificărilor efectuate au aplicat şapte sancţiuni contravenţionale în valoare de 1000 lei.


Lucrătorii IJJ avertizează că vor desfăşura astfel de acţiuni şi în  perioada următoare pentru prevenirea si combaterea faptelor de cerşetorie şi vagabondaj şi le reamintesc cetăţenilor să apeleze cu încredere la ajutorul Jandarmeriei Sălaj, atât sunând la 112, cât şi la numărul de telefon al dispeceratului unităţii, 0260669722.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite