Centrul de Cultură şi Artă vrea festival de teatru la Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Centrului de Cultură şi Artă Sălaj au prezentat azi agenda culturală pentru anul 2011. Printre evenimentele planificate pentru acest an se numără şi un festial de teatru, care va fi organizat în toamnă.

Centrul de Cultură şi Artă Sălaj, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean, a făcut publică astăzi agenda culturală pentru anul 2011. Printre cele aproximativ 50 de evenimente culturale programate pentru acest an se numără şi un festival de teatru, care se doreşte a deveni o tradiţie.

„Festivalul se va organiza în toamnă, iar în primă fază, evenimentul se va adresa doar trupelor de amatori din judeţul Sălaj”, explică Daniel Săuca, managerul Centrului de Cultură şi Artă.

Tot în acest an, Centrul se va ocupa şi de organizarea evenimentelor devenite deja tradiţionale pentru judeţul Sălaj: „Festivalul Cepei”, de la Pericei, Zilele Caiete Silvane şi „Satul Sălăjean”.

Pentru organizarea manifestărilor şi plata angajaţilor, Centrul de Cultură şi Artă, va primi în 2011 aproape 1,3 milioane de lei din bugetul Consiliului Judeţean.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite