Ce pedeapsă a primit un bărbat care şi-a bătut şi violat propria mamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul se află în arest preventiv din decembrie 2011
Bărbatul se află în arest preventiv din decembrie 2011

Judecătoria Şimleu Silvaniei s-a pronunţat săptămâna aceasta în dosarul în care Dumitru L., un bărbat de 39 de ani din localitatea Aleuş, comuna Halmăşd, a fost judecat pentru viol şi incest.

Potrivit informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al instanţei, grefierul Mia Man, judecătorii l-au condamnat pe Dumitru L. la cinci ani de îcnhisoare pentru comiterea infracţiunii de viol şi la doi ani de închisoare pentru incest. Instanţa a contopit pedepsele şi aplică pedeapsa cea mai grea, respectiv cinci ani de închisoare cu executare.

Reamintim că bărbatul, acum în vârstă de 39 de ani, şi-a violat propria mamă, împreună cu care locuia în casa părintească din Aleuş, comuna Aleşd. Teribila faptă s-a petrecut în seara zilei de 7 decembrie 2011, când violatorul s-a întors acasă ameţit de băutură şi s-a luat la harţă cu cea care i-a dat viaţă. Nu a fost de ajuns că a agresat-o, fizic şi verbal, că fiul dezaxat a trecut la o faptă strigătoare la cer: şi-a violat cu sălbăticie mama. A doua zi, femeia l-a reclamat la poliţie, fiind reţinut şi arestat preventiv până în prezent.

Decizia instanţei de la Şimleu nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite