Cazare Boghiş : vezi aici cât costă un sejur în staţiunea sălăjeană Boghiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preţuri pentru fiecare buzunar vă poate oferi în sezonul estival 2011, staţiunea  balneoclimaterică Boghiş. Un sejur aici costă între 90  şi 480 de lei,  iar oferta este valabilă pe toată durata sezonului estival 2011. Un hotel, 28 de căsuţe şi 25 de locuri de campare îi aşteaptă pe cei care doresc să-şi petreacă concediul  la Boghiş.

Turiştii ce doresc să îşi petreacă sejurul în staţiunea sălăjeană  Boghiş pot alege din  ofertele de cazare  ale  sezonului estival 2011. Băile Boghiş oferă posibilităţi de cazare în funcţie de preferinţe şi de buzunare. Hotelul Trifoiaş dispune de un număr de 12 de camere permanente iar  preţul unei nopţi de cazare este de 70 de lei.Turiştii pot beneficia de asemenea, de proprietăţile curative ale apei şi în cadrul hotelului care este dotat cu un bazin interior şi 13 cabine cu căzi de baie şi în mijlocul naturii, în cele două bazine exterioare. De asemenea staţiunea deţine  28 de căsuţe cu o capacitate maximă de 56 de persoane al căror preţ de cazare este de 80 de lei pe noapte.În sezon estival staţiunea  oferă posibilitatea de a simţi cu adevărat frumuseţea naturii profitând de cele 25 de locuri de camping cu o capacitate maximă de 148 de persoane. Astfel pentru şase nopţi de cazare în hotelul staţiunii veţi plăti 420 de lei, dacă preferaţi să staţi la căsuţă acelaşi sejur vă va costa 480 de lei , iar pentru cei ce iubesc să doarmă în aer liber cazarea îi va costa 90 de lei la care se adaugă o taxă  de acces auto în valoare de 5 lei pe zi. Puteţi obţine  relaţii suplimentare , informatii,sau să faceţi rezervări la numarul de telefon +40260 623 931.
Staţiunea termală Băile Boghiş  poate să vă  transforme  vacanţa  într-o experienţă de neuitat datorită proprietăţilor curative ale apelor termale. Aceasta  este situată în comuna Boghiş, depresiunea Barcăului pe valea pârâului cu acelaşi nume, între Munţii Plopiş şi Piemontul Şimleului judeţul Sălaj.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite