Căşuneanu şi Umbrărescu au primit contracte de 250 de milioane de lei în Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 100 de kilometri de drumuri naţionale din judeţul Sălaj vor fi reabilitaţi în următorii doi ani. Valoarea totală a lucrările este de aproape 340 de milioane de lei, din care 250 de milioane vor ajunge în conturile firmelor deţinute de „regii asfaltului” – Căşuneanu şi Umbrărescu.

Ioan Pantelimon, directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Cluj, a anunţat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă că au fost semante contractele pentru reabilitarea a 100 de kilometri de drumuri naţionale care traversează judeţul Sălaj.

„Este vorba despre mai multe tronsoane de pe DN 1H. Astfel, vor fi reabilitaţi 53 de kilometri, între Zalău şi Răstoci şi alţi 79 de kilometri, între Hereclean şi Aleşd (judeţul Bihor), din care aproximatv 43 de kilometri pe raza judeţului Sălaj”, a explicat directorul DRDP.

Potrivit declaraţiilor sale, pentru tronsonul dintre Zalău şi Răstoci s-a semnat un contract de 142 de milioane de lei (fără TVA) cu firmele J.V. Pa&Co, deţinută de Costel Căşuneanu,  şi cu firma Kemna Bau, care s-a ocupat şi de construirea şoselei ocolitoare a Zalăului.

Nici firma celuilalt „rege al asfaltului”, Dorin Umbrărescu, nu a rămas fără contract în judeţul Sălaj, urmând să reabiliteze 42 de kilometri din drumul dintre Aleşd şi Zalău. Pentru acest contract, Umbrărescu va încasa aproape 107 milioane de lei.

„În ambele cazuri, lucrările vor începe în această primăvară urmând a fi finalizate până în 2013. Constructorii vor garanta doi ani pentru calitatea lucrărilor”, mai spune Pantelimon.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite