Case verzi pentru VIP-urile sălăjene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Majoritatea sălăjenilor şi-au dorit panouri solare
Majoritatea sălăjenilor şi-au dorit panouri solare

Printre cei care vor primi bani de la stat pentru sisteme de încălzire „verzi” se numără primarul şi viceprimarul municipiului Zalău, inspectorul şef de poliţie sau directorul Camerei de de Conturi Sălaj.

Primii sălăjeni care vor beneficia de fonduri din partea statului pentru sisteme de încălzire „verzi” au fost decişi. 121 dintre cei care şi-au manifestat dorinţa de a-şi instala sisteme de încălzire bazate pe energie regenerabilă au aflat dacă vor primi sau nu fonduri prin programul „Casa Verde”.

Listele solicitanţilor din Sălaj ale căror dosare au fost evaluate au fost publicate pe site-ul Administraţiei Fondului de Mediu. O serie de persoane publice din administraţi, politică şi lumea afacerilor se regăsesc printre beneficiari, cum ar fi  Adriana Căpîlnaşiu, viceprimarul Sojka Attila, directorul Camerei de Conturi Sălaj - Doruţ Grec sau inspectorul şef al IPJ Sălaj - Iosif Ghiurca.
Vezi listele pe http://www.afm.ro/program_casa_verde.php.

În total au fost depuse în Sălaj 210 de dosare până la epuizarea fondurilor alocate, mai exact 1,2 milioane de lei. Cea mai mare parte dintre solicitanţi au optat pentru instalarea de panouri solare.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite