Case distruse de flăcări. Două incendii într-o singură oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o singură oră, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  au fost solicitaţi să intervină pentru a stinge două incendii izbucnite la două gospodării din localitatăţile Pustă Vale şi Valcăul de Jos.

Prima intervenţie a avut loc ieri, 12 ianuarie, în jurul orei 19,33, când, din cauza unui coş de fum deteriorat, o gospodărie din localitatea Pustă Vale a fost cuprinsă de flăcări. Până la lichidarea flăcărilor de către pompierii Secţiei Şimleu Silvaniei focul a mistuit  aproximativ şase metri pătraţi din acoperişul gospodăriei şi tavanul din rigips, circa patru metri pătraţi.

Aproximativ 30 de minute mai târziu, pompierii  Gărzii de Intervenţie Nuşfalău au fost chemaţi să stingă un alt incendiu, într-o gospodărie din localitatea Valcăul de Jos. După cum a explicat Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al ISU Sălaj, cauza probabilă de incendiu a fost efectul termic al curentului de la un aparat electrocasnic lăsat în priză. La sosirea pompierilor militari incendiul se manifesta în interiorul locuinţei pe circa 70 metri pătraţi. Din păcate, flăcările au distrus diferite bunuri aflate în gospodăria cetăţeanului, constând  în  piese de mobilier, aparatură electrocasnică, obiecte de vestimentaţie, uşi, geamuri, cărţi etc.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite