„Casa Verde”: Mai sunt bani pentru încă 43 de dosare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă 43 de sălăjeni mai pot depune dosare pentru finanţări prin programul "Casa Verde", după ce bugetul alocat judeţului a fost suplimentat în două rânduri pe fondul unei cereri mari de astfel de finanţări.

Sălăjenii mai pot depune încă 43 de dosare pentru programul „Casa Verde”. Informaţia a fost dată în această dimineaţă de Aurica Grec, directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Sălaj, care a precizat că până în acest moment au fost depuse, în total, 291 de dosare, dintre care au fost evaluate 169, iar aprobate pentru finanţare, 165. Cei ale căror dosare au fost aprobate au termen 60 de zile să vină la APM să semneze contractele. În caz contrar,se consideră că renunţă la inevstişie şi pierd finanţarea, precizează Aurica Grec.


Până în acest moment au venitsă semneze contractele la Agenţia pentru Protecţia Mediului 90 de sălăjeni Dintre aceştia, trei au finalizat investiţia şi au solicitat rambursarea banilor.


Majoritatea sălăjenilor optează pentru panouri solare. Din cele 291 de dosare depuse, 240 sunt pentru acest tip de încălzire, 42 sunt pentru centrale termice pe bază de brichete, peleţi sau restul vegetale şi numai un dosar este pentru pompe de căldură.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite