Carnagiu între Pericei şi Vârşolţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană a murit şi alte 10 au fost rănite, în urma unui accident care a avut loc azi dimineaţă în apropiere de Pericei. O parte din răniţi au fost transferaţi la clinici din Cluj.

„Azi dimineaţă,în jurul orei 6.15,  un şofer de 33 de ani, care se îndrepta înspre Şimleu,  a adormit la volan şi, pătrunzând pe contrasens, a intrat în coliziune cu două autoturisme, care circulau regulamentar”, se arată într-un comunicat al IPJ Sălaj.

În una dintre maşinile lovite de şoferul adormit se aflau cinci pacienţi, care mergeau la Zalău pentru dializă. Impactul a fost fatal pentru şoferul vinovat de producerea accidentului, tânărul murind pe loc.

În scurt timp, la faţa locului au intervenit şi pompierii cu o maşină de descarcerare, pentru a-i scoate pe răniţi dintre fiarele contorsionate ale maşinilor.

„Trei persoane, cu leziuni mai severe, au fost transferate la spitale din Cluj, iar alte două femei au rămas internate la spitalul din Zalău. Celelalte victime au fost tratate la Unitatea de Primiri Urgenţe, dar nu au necesitat spitalizarea”, ne-a declarat Codruţa Puşcaş, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Sălaj.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite