Care ar putea fi surpriza PP-DD pentru alegerile parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Ghiurco este consilier judeţean din partea PSD
Dan Ghiurco este consilier judeţean din partea PSD

Jibouanul Dan Ghiurco, ales consilier judeţean pe listele USL (din partea Partidului Social Democrat) ar putea candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu.

Schimbarea „bărcii” ar putea avea loc în contextul în care Ghiurco ar fi vrut, se pare, să candideze din partea PSD pentru un mandat de deputat în Colegiul Jibou, însă acest lucru nu a fost posibil întrucât acolo va candida, şi de această dată, Iuliu Nosa, deţinătorul actualului mandat, şi asta în primul rând pentru că s-a decis la nivel naţional ca toţi parlamentarii în funcţie ai PSD să candideze pentru un nou mandat.


Contactat de noi, Dan Ghiurco nu a informat acest „zvon”, dar nici nu l-a infirmat. „Sunt în negocieri cu alte partide, dar nu am luat încă o decizie. Mă voi decide, probabil, la mijlocul săptămânii viitoare”, ne-a declarat Ghiurco.


Preşedintele PP-DD Sălaj, Alin Demle, a admis şi el că este „în discuţii” cu Dan Ghiurco, precizând că s-ar bucura ca acesta să candideze din partea formaţiunii sale. „Acest lucru depinde, însă, de mai multe aspecte, în primul rând de dorinţa domnului Ghiurco”, ne-a declarat Demle.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite