Card cu PIN-ul scris pe el, căzut pe mâna unui hoţ. Află continuarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţul a profitat de naivitatea proprietarului şi a "golit" cardul
Hoţul a profitat de naivitatea proprietarului şi a "golit" cardul

Acest noroc s-a abătut asupra unui tânăr din Şimleu Silvaniei, care în ultimul an ar fi furat din mai multe garaje şi locuinţe din oraş diverse bunuri. Printre acestea, şi un card, pe care proprietarul scrisese codul PIN.

Potrivit reprezentanţilor IPJ, tânărul, Dorinel V., de 25 de ani, a fost reţinut luni de poliţiştii din Şimleu Silvaniei  pe o durată de 24 ore, fiind suspectat că în luna noiembrie a anului trecut, precum şi în perioada iulie – octombrie 2012, a furat în repetate rânduri, din cinci garaje şi o locuinţă din oraş, bunuri în valoare de aproximativ 16.370 lei. De asemenea, tânărul a folosit un card bancar furat din locuinţă (proprietarul scrisese pe el codul PIN) şi a retras numerarul  din cont.

Astăzi, acesta a fost prezentat Judecătoriei Şimleu Silvaniei, cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat şi retragere de numerar, prin utilizarea unui instrument de plată electronică, inclusiv a datelor de identificare care permit utilizarea acestuia, fãrã consimţãmântul titularului instrumentului respectiv (art. 27, alin.1 din Legea 365/2002, privind comerţul electronic). Instanţa şimleuană a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei şi a dispus emiterea mandatului de arestare pentru 29 de zile.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite