Candidaţii la Primăria Zalău sunt puşi astăzi faţă în faţă. Vino şi tu să vezi ce au de spus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alegătorii din Zalău nu îşi prea cunosc candidaţii
Alegătorii din Zalău nu îşi prea cunosc candidaţii

Centrul Raţiu pentru Democraţie organizează astăzi, marţi, 5 iunie, la Zalău, un forum cu locuitorii oraşului la care sunt provocaţi să participe cei zece candidaţi la funcţia de primar al Zalăului.

UPDATE: Reprezentanţii Centrului Raţiu pentru Democraţie ne-au declarat că din cei zece candidaţi la funcţia de primar al Zalăului, trei au anunţat că nu vor participa la dezbaterea de azi. Este vorba despre Tunyogi Timea - Beata (Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania), Lakatos Sandor (UDMR), Fekete Carol (Partidul Civic Maghiar).

Fundaţia din Turda vrea să îi pună, astfel, faţă în faţă pe candidaţi, dar şi să le dea alegătorilor posibilitatea de a-i vedea pe toţi la un loc, vorbind despre priorităţile oraşului, putând astfel să se decidă mai uşor care dintre ei le merită voturile duminică, 10 iunie.

  Întâlnirea va avea loc de la ora 17.00 la Restaurantul Porolissum, fiind invitaţi toţi cei zece candidaţi: Radu Căpîlnaşiu (USL), Ioan Abrudan (PDL), Lakatos Sandor (UDMR), Szentkiraly Boda Laszlo (Partidul Verde), Fekete Carol (Partidul Civic Maghiar), Haller Otto (Partidul Poporului Dan Diaconescu), Tunyogi Timea - Beata (Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania), Ecaterina Handolescu (UNPR), Zamfir Brânduşe (PRM) şi Adrian Buda (PNŢCD). Potrivit reprezentanţilor Centrului Raţiu pentru Democraţie, cinci dintre candidaţi confirmaseră până în această dimineaţă participarea, de la ceilalţi fiind aşteptată confirmarea în orele care au rămas.

Centrul Raţiu pentru Democraţie este o fundaţie înfiinţată la Turda în 2004, ce îşi propune să promoveze democraţia ca mod de viaţă prin încurajarea cercetării, promovarea învăţării, informarea publicului şi aplicarea practică a valorilor şi comportamentelor democratice pe plan local, naţional şi internaţional. În Sălaj, fundaţia s-a implicat până acum în mai multe proiecte educative, iar acum vrea să-i ajute pe zălăuani să-şi cunoască mai bine candidaţii. Centrul a organizat astfel de întâlniri în mai multe oraşe din Transilvania.

Rămâi pe zalau.adevarul.ro pentru a afla cele mai interesante informaţii din Sălaj despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012. 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite