Când scăpăm de caniculă. Vezi ce spun meteorologii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Temperaturile vor fi ridicate şi în zilele următoare
Temperaturile vor fi ridicate şi în zilele următoare

Canicula instalată de o săptămână nu se dă bătută cu una, cu două. Temperaturile vor continua să fie foarte mari şi în zilele următoare, însă apar şi condiţii de ploaie.

Potrivit prognozei realizate de Administraţia Naţională de Meteorologie, chiar dacă vremea se va răci uşor, în următoarele zile valorile medii ale temperaturilor maxime se vor apropia de 32 de grade Celsius. Cu astfel de valori medii maxime ne vom întâlni azi, 6 iulie, sâmbătă, 7 iulie, duminică, 8 iulie, şi luni, 9 iulie. De marţi, 10 iulie, temperaturile scad cu un grad, ajungând la 31 de grade Celsius, iar miercuri se ajunge la 30. Cu adevărat se răcoreşte abia din 13 - 14 iulie, când temperaturile se stabilizează în jurul valorii de 28 de grade, mscăzând chiar spre o medie de 26 de grade Celsius înspre 17 iunie.

De la începutul săptămânii viitoare ar putea apărea şi ploile. Astfel, începând cu ziua de 9 iulie, probabilitatea de apariţie a ploilor va fi în creştere, urmând ca, mai ales în 12 şi 13 iulie instabilitatea atmosferică să fie accentuată. Aversele, însoţite de descărcări electrice, vor putea fi, local, importante cantitativ.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite