Campionii Poliţiei. Cei mai buni aruncători din MAI sunt din Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi campioni de la IPJ Sălaj
Cei doi campioni de la IPJ Sălaj

Doi poliţişti din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă de la IPJ Sălaj au ocupat primele două trepte ale podiumului în proba de aruncare a greutăţii de la Campionatul de atletletism şi cros al MAI.

Este vorba despre agentul şef Vasile Rablău şi despre agentul Nicoale Maxim, ambii din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă. Ei s-au clasat pe primele două locuri, cu aruncări de 10,96 m, respectiv 10,60 m. Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Sălaj, Vasile Rablău este "recidivist", câştigând această probă pentru a cincea oară consecutiv.

Cea de-a 23-a ediţie a Campionatului de atletism şi cros a Ministerului Administraţiei şi internelor – etapa finală s-a desfăşurat în  municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, în perioada 12-15 iunie. La această competiţie s-au înscris 130 de participanţi din cadrul stucturilor de poliţie, jandarmi şi pompieri. Probele concursului s-au desfăşurat pe categorii şi grupe de vârstă şi au constat în întreceri de viteză, săritură în lungime, aruncarea greutăţii, rezistenţă.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite