Cadouri pentru copiii fără copilărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii duc cadouri copiilor de la Cehu de mai multe ori pe an
Jandarmii duc cadouri copiilor de la Cehu de mai multe ori pe an

Copiii aflaţi în îngrijirea celui mai mare complex de servicii comunitare din judeţ, cel din Cehu Silvaniei, au primit astăzi, de ziua lor, cadouri din partea lucrătorilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj.

Jandarmii sălăjeni sunt, de altfel, nelipsiţi din Complexul de Servicii Comunitare Cehu Silvaniei, ducând acolo cadouri pentru copii fie că este vorba despre Sfântul Nicolae, Ziua Copilului sau alte momente importante din timpul unui an. Astăzi, de 1 Iunie, le-au dus pachete cu dulciuri şi fructe achiziţionate prin contribuţia benevolă a cadrelor unităţii.

Jandarmii nu sunt singurii binefăcători ai acestor copii cărora greutăţile vieţii le-au răpit copilăria. O importantă multinaţională din Sălaj se implică în consilierea acestor copii, transformându-şi o parte dintre angajaţi, ca voluntari, în mentori, în "părinţi provizorii" care încearcă să le dea un sfat bun mai cu seamă celor aflaţi pe punctul de a părăsi sistemul de protecţie socială. Voluntarii multinaţionalei îi iau pe copii chiar şi în familiile lor, învăţându-i ce înseamnă căminul, şi îi ajută să aleagă o meserie adaptată la nevoile pieţei locale a muncii.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite