Cadavru scos la suprafaţă pe malul Someşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul unui bărbat de 32 de ani, din Baia Mare, a fost găsit luni după amiază, pe malul Someşului, în apropierea localităţii sălăjene Gâlgău. Bărbatul s-a înecat în urmă cu aproape două luni, dar pompierii nu au reuşit să-l găsească în apele învolburate ale Someşului.

Cadavrul lui Marius Smical, un bărbat de 32 de ani, din Baia Mare, a fost găsit luni după amiază de un localnic din Gâlgău.

„Cadavrul se afla pe malul drept al Someşului, între localităţile Gâlgău şi Bârsău Mare. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii poliţiştii au stabilit că persoana decedată este Marius Smical, un bărbat din Baia Mare, care dispăruse din 10 ianuarie 2010. În urma necropsiei, s-a stabilit că bărbatul a murit înecat”, explică Maria  Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Marius Smical s-a aruncat în râul Someş,în dimineaţa zilei de 10 ianuarie. Incidentul a avut loc în dreptul localităţii Căpâlna şi se pare că bărbatul a recurs la acest gest încercând să scape de poliţişti, care-l urmăreau pentru că îl bănuiau că ar fi furat sârmă de cupru din reţeaua Romtelecom.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite