SĂLAJ: „Alchimista“ acuzată de trafic de droguri rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laboratorul de droguri din Gilău. FOTO: IGPR
Laboratorul de droguri din Gilău. FOTO: IGPR

Georgeta Szekely, sălăjeaca în vârstă de 54 de ani, care alături de fiul ei au creat două laboratoare de producere a  drogurilor, rămâne în arest după ce magistraţii clujeni i-au respins recursul.

Georgeta Szekely s-a prezentat, astăzi, în faţa judecătorilor Curţii de Apel Cluj pentru a-şi motiva cererea de respingere, unde a arătat că nu prezintă pericol social. Femeia care alături de fiul ei, Geroge Szekely, este acuzată de procurorii DIICOT de trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc şi de mare risc pentru consum propriu, fără drept, rămâne însă în continuare în arest, după ce judecătorii au respins ca nefondată acţiunea.

În cursul acestei săptămâni, procurorii DIICOT, alături de ofiţerii BCCO Cluj au destructurat reţeaua de traficanţi de droguri a familiei Szekely care activa pe raza judeţelor Sălaj şi Cluj. În urma descinderilor au fost descoperite două laboratoare industrial de fabricat droguri, au fost confiscate 10 kilograme de substanţe narcotice, respectiv s-a stabilit că până în present traficanţii au câştigat în jur de 500.000 de euro. Cele cinci persoane au fost arestate preventiv. Georgeta Szekely este de profesie farmacistă.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite