CAMPANIE „Doctorii cu care Zalăul se mândreşte“: Vezi aici componenţa juriului de specialitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zălăuanii îşi pot vota medicul favorit până miercuri, 2 noiembrie
Zălăuanii îşi pot vota medicul favorit până miercuri, 2 noiembrie

„Adevărul"  îi caută pe cei mai buni cinci medici, cei cu care Zalăul se mândreşte. Părerea ta contează! Împreună cu un juriu de specialitate, îi vom desemna pe cei cinci doctori de top cu care Zalăul se mândreşte.

Au trecut nouă zile de când s-a dat „Start vot" în cadrul campaniei „Doctorii cu care Zalăul se mândreşte". Până acum, 12.430 de zălăuani şi-au exprimat preferinţele pe zalau.adevarul.ro.

Alături de zălăuani, un rol hotărâtor în ceea ce priveşte desemnarea celor cinci doctori cu care Zalăul se mândreşte îl va avea şi un juriu de specialitate, din care fac parte dr.Ligia Marincaş, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Sălaj, ec.Ioan Mureşan, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, dr.Liviu Oroianu, preşedintele Colegiului Medicilor Sălaj, şi dr. Dan Medve, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie din Sălaj.

Miercuri, 2 noiembrie, votul se va închide şi apoi veţi putea citi poveştile de viaţă ale finalişţilor. Votează-ţi medicul preferat din lista din dreapta dând click pe numele celui pe care îl alegi!

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite