Bomba de sub glie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proiectilul a fost transportat în condiţii de siguranţă la ISU
Proiectilul a fost transportat în condiţii de siguranţă la ISU

La numai două zile de la descoperirea, într-un centru de colectare a fierului vechi, a două proiectile neexplodate, unul dintre ele de dimensiune foarte mare, un alt obiect de acest gen a fost găsit astăzi, de această dată îngropat în pământ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Porolissum" Sălaj, Lucian Jacodi, proiectilul a fost găsit de o locuitor din Mirşid, care a dat peste periculosul obiect în urma unor lucrări de amenajare a terenului. El a cerut ajutorul specialiştilor, iar echipa pirotehnică a ISU Sălaj s-a deplasat astăzi dimineaţa la faţa locului. Pompierii au identificat un proiectil de calibrul 30 mm, care a fost transportat în condiţii de siguranţă la unitate.

ISU Sălaj recomandă tuturor cetăţenilor ca la găsirea unor elemente de muniţie neexplodate să anunţe cel mai apropiat organ de poliţie sau Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj la numărul de telefon 112, fără a le atinge şi a schimba poziţia acestora.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite