Boc la Şimleu: Sălajul va fi "scos" şi în acest an de pe traseul Autostrăzii Transilvania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent astăzi în Şimleul Silvaniei, Emil Boc a declarat că prioritare, în acest moment, sunt tronsoanele de autostradă din judeţele Bihor şi Cluj. Sălajul rămâne şi în acest an pe dinafară.

Cei mai importanţi miniştri PDL, prezenţi astăzi la Şimleu

Premierul Emil Boc a venit astăzi în judeţul Sălaj pentru a se întâlni cu membrii Partidului Democrat Liberal, încercând să-şi convingă propriii colegi să-i dea votul în cursa pentru şefia partidului. Boc s-a întâlnit cu pedeliştii la Şimleu Silvaniei, fieful PDL Sălaj, oraşul de sub Măgură având primar PDL şi deputat ales tot din partea partidului de guvernământ. Alături de Boc, la Şimleu au ajuns şi Elena Udrea, Traian Igaş, Gheorghe Flutur şi Andreea Paul Vass.

În prima parte a zilei, premierul s-a întâlnit cu oamenii de afaceri din Sălaj, care s-au întrecut în aprecieri şi laude la adresa actualului guvern, unul dintre ei spunând chiar că Boc şi echipa sa vor ajunge în cărţile de istorie, tocmai pentru hărnicia pe care au dovedit-o în ultimii trei ani.

Primul ministru le-a prezentat oamenilor de afaceri un rezumat al guvernării subliniind necesitatea reformelor din ultimii ani, atât în domeniul economic, al justiţiei dar şi pe învăţământ şi asistenţă socială.

Ca şi cum criza n-ar fi afectat Sălajul, oamenii de afaceri care au luat cuvântul l-au asigurat pe Boc de sprijinul lor şi s-au declarat mulţumiţi de măsurile guvernului care privesc fiscalitatea, piaţa muncii şi încurajarea mediului de afaceri.

Autostrada – poate la alţii

Singurul „cârcotaş” a fost Mirel Chiş, patronul firmei Inserco, care furnizează bitum pentru construirea şoselei ocolitoare. Chiş i-a spus premierului că Bechtel trebuie să-i plătească încă din luna noiembrie a anului trecut „câteva milioane de euro” pentru materialul furnizat.

Boc a fost destul de evaziv şi i-a promis omului de afaceri că va verifica la Ministerul Transporturilor cele semnalate, dar s-a ferit să promită sălăjenilor că anul acesta vom avea parte de lucrări de construcţie la austostradă în judeţul nostru. „Tot ce pot să vă spun este că suntem în negocieri avansate cu Bechetel-ul pentru tronsoanele de autostradă din Bihor şi Cluj”, a precizat Boc.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite