Bikerii din ţară şi străinătate se întâlnesc la Şimleu Silvaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Motociclişti din ţară şi din străinătate sunt aşteptaţi azi, la festivalul MMCBiker Fest. Evenimentul se va desfăşura în perioada 26-28 la Ştrandul „Broscărie” din localitate.

Festivalul va debuta azi, la ora 10,00. „În prima zi în intervalul orar 10,00-18 va fi un program de socializare, baie,mâncat şi băut. De la ora 18,00 bikerii şi  participanţi vor asista la un concert de muzică rock susţinut de formaţiile 13 Rituals, Lex, Ataria şi Trenul de noapte. De la ora  1,00 începe programul de linişte în care este interzis turatul motoarelor şi plimbările prin camping cu motorul ”, a spus Ioan Brindea preşedintele Meseş Moto Club. Evenimetul  va continua, sâmbătă 28 august, cu întâlnirea cluburilor şi a reprezentanţilor de comunităţi moto zonale, în vederea organizării paradei mototocicletelor,  urmată de diferite jocuri şi concursuri, iar de la ora 20,00, bikerii vor astista,din nou la un concert rock cu Steli&Boogie, Spitalul de Urgenţă, Ossian – cea  mai cunoscută formaţie de rock din Ungaria. Programul va continua şi cu un erotic show. „Vom avea o trupă de tinere care vin special din Ungaria pentru acest show erotic” a adăugat Brindea. Cea de a patra ediţie se va încheia duminică, 28 august.

Peste 1.000 de  bikeri

Ediţia din acest an se doreşte a fi cea mai de success de până acum. „Avem speranţa să fie cea mai reuşită ediţie de până acum. Primele două ediţii le-am organizat tot la Ştrandul Broscărie din Şimleu Silvaniei şi a treia la Boghiş. În acest an  ne aştepăm la peste 1.000 de participanţi din toate  zonele ţării dar şi din Italia, Germania, Austria şi Danemarca”, a mai spus Ioan Brindea, preşedintele Meseş Moto Club. Din anul 2008 „MMC Bikers  Fest” este o tradiţie  în judeţul Sălaj. Întâlnirea bikerilor organizată la Ştrandul Broscărie din Şimleu Silvaniei va  fi ultima din acest an.

Cine sunt organizatorii

Clubul sportiv Meseş Moto Club, legitimat de Federaţia Română de Motociclism, are ca scop promovarea şi dezvoltarea motociclismului de viteză ca sport. Meseş Moto Club participa la competiţiile de pe teritoriul României precum şi la competiţiile internationale la clasa 600 CC şi 1000CC cu o echipă de curse formata din: 1 pilot, 2 mecanici, 2 motociclete preparate pentru curse oficiale conform normelor în vigoare.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite