Big Brother ajunge la Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul prin care spaţiile publice din Zalău vizate de acte de vandalism vor fi monitorizate în permanenţă prin camere video a intrat în linie dreaptă. Firma care a câştigat contractul de lucrăria început montarea sistemelor de supraveghere video.

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Primăriei Zalău, sistemele de monitorizare prin camere video vor fi montate în Parcul Pădure Brădet (Parc A şi Parc B), Piaţa 1 Decembrie 1918, Parcul Municipal, Parcul de joacă Rotary din Cartierul Brădet, Parcul de Joacă Păcii din str. Crişan bl. T 159 şi în zona Centrului Social de Urgenţă Zalău. Sistemele video de supraveghere vor fi formate din camere video fixe şi rotative, unităţi video de înregistrare şi redare (DVR), dulapuri de comandă, surse de curent neîntreruptibil. La Dispeceratul dotat cu echipamente şi softuri de specialitate, amplasat la sediul Poliţiei Locale şi gestionat de acesta, se vor transmite datele din teren pentru asigurarea monitorizării.

De montarea lor se ocupă SC UTI Security and Fire Solutions SA Bucureşti, cu care primăria a încheiat contractul de lucrări încă din 15 martie. Valoarea contractului este de 413.197,72 lei fără TVA şi are o durată de 5 luni.

 
Proiectul face parte din cele patru depuse de Primăria municipiului Zalău şi finanţate în cadrul Axei 1– Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere, Domeniul de intervenţie 1.1 – Planuri integrate de dezvoltare urbană, Sub-domeniul: Centre urbane. Contractul de finanţare s-a semnat in data de 13 octombrie 2011.




Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite