Bazin de înot şi stadion cu 7.000 de locuri - planurile Primăriei Zalău pentru cartierul Dumbrava Vest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bazin de înot, polo, centru de fitness şi spa, un stadion cu capacitatea de 7000 locuri, o sală polivalentă cu 5000 locuri şi 503 apartamente ANL. Sunt doar câteva dintre obiectivele pe care Primăria Municipiului Zalău le-a cuprins în Planul Urbanistic Zonal al viitorului cartier Dumbrava Vest, ce ar urma să fie construit în zona Dâmbu Morii pe terenul dat municipalităţii de către Ministerul Apărării.

Potrivit proiectului de hotărâre pentru aprobarea acestui plan urbanistic zonal, pe locul poligonului militar din vestul Zalăului ar urma să fie construite, pe lângă blocurile ANL, bazinul de înot şi stadionul cu cele 7.000 de locuri, şi o zonă dedicată agrementului şi mişcării în aer liber, cu terenuri de sport neacoperite (handbal, volei, tenis,baschet, minifotbal), şi o piaţă în care să se desfăşurare evenimente social-culturale.

Terenul, în suprafaţă de peste 20 de hectare, este utilizat în momentul de faţă ca şi păşune. Pentru realizarea obiectivelor cuprinse în PUZ Primăria Zalău mizează, în cea mai mare parte, pe fonduri guvernamentale, în special prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite