Bătăuş din Jibou, prins de jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătăuş de 32 de ani din Jibou riscă să de calmeze trei luni după gratii, după ce a lovit fără motiv o persoană cu care s-a întâlnit într-un magazin. Bărbatul violent a fost prins de jandarmii care patrulau prin oraş.

Zilele trecute, un echipaj de jandarmi, care patrula prin Jibou, a fost sesizat către un cetăţean, care a fost  agresat fizic într-un magazindin oraş.

“În urma verificărilor efectuate, jandarmii au identificat făptuitorul, K.C. de 32 de ani din localitatea Jibou, persoană cunoscută ca având un comportament violent,  care,  fără un motiv anume,  a lovit cu pumnii în zona feţei persoana vătămată”, se arată într-un comunicat la Jandarmeriei Sălaj.

Jandarmii au întocmit pe numele bătăuşului actele de constatare a  infracţiunii de lovire şi alte violenţe, infracţiune care este pedepsită cu închisoare de până la trei luni sau amendă penală

“Dosarul cu actele de constatare a infracţiuni, urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou”, se mai precizează în comunicat.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite