Bărbatul dus cu elicopterul SMURD a supravieţuit zborului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 41 de ani dus aseară cu un elicopter SMURD de la Zalău la Târgu Mureş este în viaţă, dar starea lui este şi acum foarte gravă.

Un bărbat  de 41 ani, cu domiciliul  stabili în localitatea Marghita, judeţul Bihor,  a ajuns ieri la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău la ora 15.00 în comă vasculară prezentând un accident vascular cerebral cu hemoragie în zona occipitală bilateral. Potrivit reprezentanţilor biroului de presă la spitalului, pacientul a fost tratat la Unitatea de Primire a Urgenţelor a spitalului, după care a fost transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, Secţia Neurochirurgie.


Potrivit managerului spitalului din Târgu Mureş, dr.Florin Gomotirceanu, bărbatul a fost operat de urgenţă imediat după ce a ajuns la Târgu Mureş, însă starea lui este în continuare critică. "A ajuns la noi în stare foarte gravă. A fost operat şi urmează să i se facă o tomografie computerizată de control, însă pronosticul este rezervat", a precizat managerul.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite