Bărbat prins de poliţişti în timp ce rupea un afiş electoral al UDMR. Vezi ce a păţit el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima amendă pentru deteriorarea afişelor electorale a fost aplicată ieri, la Zalău, unui bărbat prin chiar în timp ce rupea un afiş aparţinând RMDSZ (UDMR).

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Locale Zalău, Lucian Trif, bărbatul, B. G. de 60 de ani,  a fost surprins de agentul care execută serviciul de pază la panoul nr.4 (lângă DGADP), în timp ce deteriora un afiş aparţinând RMDSZ. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 600 lei.

Pe perioada campaniei electorale, agenţii Poliţiei Locale au repartizate spre supraveghere cele opt locuri special amenajate pentru afişaj electoral de pe raza Municipilui Zalău şi un panou în cartierul Ortelec. Potrivit lui Trif,  în limita personalului disponibil, se execută paza în zona panourilor, iar când situaţia nu o permite, se repartizează câte două panouri mai apropiate unui agent care execută patrulare între cele două locaţii. În plus, periodic, personalul din Dispeceratul Poliţiei Locale transmite partidelor politice situaţiile privind afişele deteriorate din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite