Bani pentru performanţă. Vezi ce premii îi aşteaptă pe olimpici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii judeţeni au aprobat vineri, 28 octombrie, o suplimentare de fonduri în cuantum de 3.000 de lei pentru finanţarea cheltuielilor cu olimpiadelor şcolare. Potrivit inspectorului şcolar general Ioan Abrudan, prezent la şedinţă în calitate de consilier judeţean, banii se vor adăuga la cei 7.000 de lei rămaşi dintr-o alocare anterioară şi vor fi folosiţi pentru premierea olimpicilor din judeţ.

Premierea olimpicilor va avea loc în ultima săptămână din luna noiembrie, când în judeţ vor avea loc Zilele Învăţământului Sălăjean. Potrivit lui Abrudan, recompense financiare se vor acorda numai elevilor care au obţinut premii şi menţiuni la faza naţională sau internaţională a olimpiadelor şcolare. Astfel, pentru cei care s-au întors acasă de la aceste concursuri cu premii I, suma prevăzută pentru premiere este de 300 d elie. Câte 200 de lei vor primi ocupanţii locurilor II, iar cei de pe III, câte 150 de lei. Elevii care au obţinut menţiuni vor primi câte 100 de lei.

Ioan Abrudan a mai precizat că, la fel ca şi la ediţiile anterioare ale Zilelor Învăţământului Sălăjean, vor fi invitaţi să ofere premii elevilor performanţi din judeţ şi agenţii economici şi diverse organizaţii non-guvernamentale.


Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite