Bani de la UE pentru Tenaris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proiectul a fost lansat azi la sediul companiei
Proiectul a fost lansat azi la sediul companiei

Peste 600 de angajaţi ai TenarisSilcotub Zalău vor beneficia de cursuri de formare profesională printr-un proiect cofinanţat din fonduri europene, în valoare totală de peste două milioane de lei (din care 60 la sută reprezintă finanţare europeană, restul fiind contribuţia companiei).

Proiectul a fost lansat azi de oficialii companiei, care au precizat că majoritatea beneficiarilor va fi reprezentată de muncitori. Proiectul urmăreşte atât o mai bună calitate a muncii în cadrul companiei, cât şi ca fiecare angajat de aici să ştie să lucreze în orice sector de producţie. ""O persoană este cu atât mai preţioasă pentru companie cu cât are experienţă în cât mai multe compartimente ale companiei", explică reprezentanţii Tenaris.

Cursurile de formare se vor derula până în ianuarie 2012 şi vor fi coordonate de TenarisUniversity, compartimentul de training al companiei. Potrivit lui Florin Dulgheru, coordonator al TenarisUniversity, cursurile vor avea loc în cursul săptămânii, pentru a nu afecta timpul liber al angajaţilor.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite