Băncile din Parcul Central, mutate între blocuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În parc vor fi montate bănci noi
În parc vor fi montate bănci noi

Relocarea băncilor din parc se face întrucât acolo va fi montat în curând mobilier nou, prin proiectul cu finanţare europeană „Amenajare peisageră a parcului municipal central Zalău”.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Zalău, băncile din parc sunt mutate zilele acestea la locurile de joacă de la bloc S34 - cart. Porolissum, bloc Dalia - str. T. Vladimirescu,  bloc Flora - str. T. Vladimirescu, bloc P 39 - cart. Dumbrava  I, bloc A 28 - cart. S. Bărnuţiu, bloc UJCOOP - str. Crişan şi în alte locuri solicitate. Lucrătorii ADP lucrează în această perioadă şi la reparaţii  curente  la  mobilierul şi   băncile  din  spaţiile  de  joacă,  completarea cu nisip a spaţiilor de joacă,  întreţinerea aparatelor  de  joacă  şi  a  băncilor.

„Ne preocupă îmbunătăţirea condiţiilor din spaţiile de joacă şi ne dorim ca actele de vandalism şi distrugerile de echipamente să se reducă sau să dispară, pentru a nu o lua de la capăt în fiecare an cu reabilitarea mobilierului şi a spaţiilor de joacă. Preferăm să utilizăm resursele pentru a extinde aceste spaţii şi în alte zone în care avem solicitări. Ne dorim ca atunci când există astfel de incidente, simţul civic să îi determine pe cei care observă, să sesizeze Poliţia Locală pentru stoparea în faşă a acestor distrugeri”, spune Radu Căpîlnaşiu, Primarul Municipiului Zalău.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite