Sălaj: Bălăceală de weekend la „Broscărie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi se deschide satul de vacanţă de sub Măgura Şimleului. Dacă sunteţi în căutarea unui refugiu pentru sfârşitul de săptămână, unde să vă odihniţi, să mâncaţi bine şi să faceţi puţină mişcare înotând, puteţi să vă îndreptaţi satul de vacanţă „Broscărie”, sub Măgura Şimleului.

Astăzi s-a dat startul oficial pentru „bălăceală” în satul de vacanţă cunoscut sub numele de „Broscărie”, situat în apropierea oraşului Şimleu Silvaniei, la circa 24 de kilometri de Zalău. Gligor Trifan, administratorul societăţii care gestionează satul de vacanţă a declarat că sunt deschise trei bazine, urmând ca de săptămâna viitoare să fie dat în folosinţă şi un al patrulea, cu apă rece, de 1.000 metri cubi.

Deocamdată, contra sumei de opt lei (adulţi) sau şase lei (copii) puteţi să vă răcoriţi într-unul din cele două dintre bazine acoperite sau cel cu apă termală, plasat în exterior. Bazinul mare care se va deschide de săptămâna viitoare va fi similar unui aqua park, a precizat Trifan


Dacă mişcarea în aer curat sau înotul v-au deschis apetitul, la „Broscărie” puteţi lua masa în condiţii de preţ mai bune decât în oraş. Nu trebuie să vă faceţi probleme în ceea ce priveşte obţinerea unei mese libere, deoarece în satul de vacanţă funcţionează două restaurante. În cazul în care doriţi ceva deosebit, încercaţi crama cu specific vânătoresc.


Cort, căsuţă sau pensiune



Posibilităţile de înnoptare la „Broscărie” sunt pentru toate gusturile. Cei care sunt decişi să doarmă sub cerul liber, au posibilitatea de a campa în zona special amenajată. Persoanele care se simt mai în elementul lor sub un acoperiş, pot opta să se cazeze la una din cele 15 căsuţe sau una din cele 15 camere ale pensiunii de trei stele.


Clienţii cazaţi la pensiune beneficiază de mic dejun inclus în preţul camerei, aer condiţionat, televizor, minibar, frigider, cabină cu hidromasaj, uscător de păr, prosop şi halat de baie.
Pentru un plus de relaxare, se pot solicita servicii de saună şi masaj.

Variante cazare
Cort - 20 de lei/ noapte.
Căsuţă - 60 de lei/ noapte.
Cameră în pensiune 100-120 de lei/noapte
Apartament în pensiune - 200 de lei

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite