Băiat de 12 ani accidentat grav în Rona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârşitul săptămânii  trecute un băiat de 12 ani  din localitatea Rona a ajuns în spital după ce a fost lovit de o dacie , pe o stradă din Jibou. Acesta a ieşit în stradă fără să se asigure şi a fost accidentat grav. Copilul este internat în stare gravă la secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.

Un băiat de 12 ani din localitatea Rona a fost accidentat de un autoturism pe strada Stadionului din oraşul Jibou vineri după-amiază, în jurul orei 14.20. Conform informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al poliţiei, Tincuţa Chira, copilul a vrut să traverseze strada şi nu s-a asigurat. Băiatul a fost lovit de o Dacie  condusă de un bărbat de 52 de ani din Jibou, minorul a ieşit în stradă prin faţa unui tractor care era parcat în afara părţii carosabile şi nu s-a asigurat, fiind rănit grav.

Minorul a fost preluat de către echipajul de ambulanţă ajuns la faţa locului şi a fost transportat la spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău. Codruţa Puşcaş, purtătoare de cuvânt a spitalului spune că „băiatul prezenta traumatism cranio -cerebral acut, comoţie cerebrală şi piciorul stâng fracturat prin tasare. În momentul de faţă pacientul de află la secţia de chirurgie a spitalului sub supravegerea medicilor“.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite