Averile din Executivul Consiliului Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Crişan este reprezentantul PNL în Executivul CJ
Valeriu Crişan este reprezentantul PNL în Executivul CJ

Preşedintele Tiberiu Marc şi-a "conservat", în ultima perioadă, averea, în timp de vicepreşedintele Csoka Tiberiu şi-a adăugat anul trecut câteva terenuri şi o casă.

Preşedintele Tiberiu Marc nu a făcut mare avere în ultima perioadă, dar nici nu a acumulat datorii. Preşedintele reales al Consiliului Judeţean şi-a trecut din nou în declaraţia de avere terenurile din Zalău, din Panic şi din Sacadat (Bihor), dar şi casa de 300 de metri pătraţi pe care şi-a construit-o în municipiu în 1995.


La capitolul conturi în bănci, preşedintele nu chiar excelează, doar soţia sa putându-se lăuda cu economii de puţin peste 11.000 de euro. Asta deşi veniturile încasate de Tiberiu Marc în 2011 nu au fost deloc de neglijat: 65.390 de lei, net, indemnizaţia de la Consiliul Judeţean, plus 11.000 de lei de la Asociaţia Regională de Dezvoltare a Infrastructurii în Bazinul Hidrografic Someş – Tisa, unde a îndeplinit până nu demult funcţia de preşedinte. Cu un venit total de peste 76.000 de lei, Tiberiu Marc a încasat, anul trecut, în medie, 6.400 de lei pe lună.


Trei terenuri şi o casă, moştenite anul trecutde Csoka Tiberiu

Ceva mai dinamică este evoluţia averii vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Tiberiu Csoka. Udemeristul şi-a completat lista de două terenuri în Zalău şi trei în Ilişua cu încă trei, tot în Ilişua, moştenite anul trecut. Şi la capitolul imobile apare o modificare, şi anume faptul că anul trecut familia sa a moştenit, pe lângă cele trei terenuri în Ilişua, şi o casă în aceeaşi localitate, astfel că vicepreşedintele deţine acum în total trei case – una în Zalău şi două în Ilişua.


Nici familia Csoka nu se întrece cu depunerile în bănci, în declaraţia de avere apărând doar un cont cu puţin peste 60.000 de lei. Cu toate că, şi în cazul vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, venitul a fost mult peste medie chiar şi în condiţiile în care salariile au fost diminuate. Mai exact, 57.616 lei a încasat, net, numai din indemnizaţia de vicepreşedinte.

Vicepreşedintele Valeriu Crişan a avut anul trecut patru joburi


Noul intrat în executivul Consiliului Judeţean, liberalul Valeriu Crişan, are, şi el, cu ce se lăuda în declaraţia de avere: trei parcele de teren intravilan în Aghireş, un apartament în Zalău şi o casă în Aghireş, dar şi un autoturism marca Volkswagen Polo fabricat în 2003, fiind, de altfel, singurul din executiv care are o maşină pe numele său.


Valeriu Crişan are şi o datorie, de 28.500 de euro, contrabalansată, oarecum, de o donaţie primită de el şi de soţia sa în aproximativ aceeaşi valoare.


Bunăstarea noului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean este justificată de veniturile frumuşele realizate de acesta din cele patru joburi pe care le-a avut anul trecut: a fost şef de serviciu la Transurbis, încasând în această calitate un venit net de 33.238 de lei, a fost consilier juridic la SC Drumuri şi Poduri SA Crişeni, de unde a luat 11.952 de lei, a lucrat concomitent ca şi consilier juridic şi la Trans Bitum Ip, fiind plătit cu 2.820 de lei, şi a fost şi cosilierul juridic al SC Citadin SRL, de unde a mai luat 7.922 de lei. Rezultă un total de peste 56.000 de lei.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite