Avalanşă de cereri pentru biletele de tratament cu preţ redus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
995 de cereri au fost înregistrate la CJP Sălaj
995 de cereri au fost înregistrate la CJP Sălaj

Pentru a fi siguri că în acest an vor obţine un bilet de tratament balnear cu preţ redus, 995 de vârstnici sălăjeni au depus în acest an la Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Sălaj cereri pentru obţinerea unui bilet.

Potrivit reprezentanţilor CJP Sălaj, cele mai multe solicitări în vederea obţinerii unui bilet de tratament balnear sunt  pentru staţiunea Felix. Cu toate că biletele de tratament  vor fi  distribuite solicitanţilor cel mai probabil la finalul acestei luni, cei interesaţi pot depune în continuare cereri la ghişeul „Bilete de tratament”  situat la parterul CJP Sălaj. Programul de preluare al cererilor se face zilnic, de luni până vineri în intervalul orar 8,00-15,00.
Pentru un bilet de tratamet balnear, care include 18 zile, cazare şi masă, pensionarii vor achita jumătate din valoarea pensiei. 

2011 - peste 4.000 de cereri

În cursul anului trecut, la CJP Sălaj au fost înregistrate de 4.057 de cereri pentru acordarea biletelor de tratament şi au fost  repartizate 3.479 de bilete. Tot în cursul anului 2011 la nivel de judeţ au fost acordate 495 de bilete gratuite, pentru beneficiarii unor legi speciale: veterani de război, pensionari de invaliditate etc.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite