Au venit special din Londra să-şi organizeze nunta la Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin şi Irina Opriş
Cosmin şi Irina Opriş

Au venit special „acasă”  la Zalău pentru a-şi pune pirostriile  şi pentru a organiza nunta.  Cosmin are 25 de ani iar Irina 26 de ani. El este din Zalău, iar aleasa inimii sale este maramureşeancă din cunoscuta localitate Racşa, zonă folclorică renumită .

Cosmin  şi Irina au străbătut peste 2.000 de kilometri pentru a ajunge la Zalău, unde au hotărât să se căsătorească.   Au venit special „acasă”  la Zalău pentru a-şi pune pirostriile  şi pentru a organiza nunta.  Cosmin are 25 de ani iar Irina 26 de ani. El este din Zalău, iar aleasa inimii sale este mamamureşancă din cunoscuta localitate Racşa, zonă folclorică renumită . Mireasa, a  luat drumul Londrei după ce a împlinit  vârsta de 18 ani, iar  mirele a a juns acolo mult mai târziu în 2007, când avea 21 de ani. La numai un an după ce  s-a stabilit la Londra, Cosmin a întâlnit-o pe Irina.  Duminică, 27 august au venit la Zalău special pentru a-şi organiza nunta. Cununia  religioasă şi starea civilă le-au oficiat în Anglia în luna iunie a acestui an, unde au participat sute de români din localitatea natală a miresei. 

image


Nunta au organizat-o, la Restaurantul „Perla Meseşului” , local situat pe drumul European E 81, într-un cadru natural deosebit. La petrecere au participat aproximativ 150 de persoane ce au vrut să le fie alături în acest moment important din viaţa lor.
Casă de piatră şi felicitări mirilor!

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite