Au sosit microbuze pentru şcoli. Vezi unde se duc ele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Microbuzele au o capacitate de 16+1 locuri
Microbuzele au o capacitate de 16+1 locuri

O nouă tranşă de microbuze şcolare destinate transportului elevilor din instituţiile de învăţământ a sosit în judeţ. ste vorba, de această dată, doar de două maşini, care se adaugă celor 80 existente deja în parcul auto al unităţilor de învăţământ din Sălaj.

După cele cinci microbuze şcolare repartizate de Ministerul Educaţiei unităţilor de învăţământ din Sălaj în luna ianuarie, alte două maşini au sosit în judeţ zilele acestea. Potrivit informaţiilor primite de la inspectorul şcolar general Ioan Abrudan cele două microbuze au fost repartizate Şcolii Gimnaziale Şimişna şi Grupului Şcolar "Ioachim Pop" Ileanda şi se adaugă celor 80 existente deja în parcul auto al şcolilor din judeţ. Conform aceleiaşi surse, pe lista de aşteptare a ministerului mai sunt, în acest moment, cel mult zece unităţi de învăţământ din Sălaj care ar mai avea nevoie, fiecare, de al doilea microbuz, pe lângă cel pe care îl au deja şi care nu le este suficient pentru a-i transporta în timp ultil pe toţi elevii.


Prin această tranşă au fost repartizate încă 43 de microbuze şcolare din totalul celor 185 achiziţionate de MECTS, în anul 2012. Potrivit unui comunicat de presă al MECTS, cele 43 de autoturisme au fost repartizate în 15 judeţe, astfel: Bacău - 3, Bihor - 4, Braşov - 2, Caraş-Severin - 5, Constanţa - 1, Dâmboviţa - 5, Dolj- 2, Galaţi - 2, Ilfov - 4, Olt - 3, Prahova - 2, Satu Mare - 1, Sălaj - 2, Sibiu - 2, Suceava - 5.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite