Sălaj: Doi localnici din Sărmăşag, striviţi de o remorcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au murit şi alte două au fost rănite în urma unui accident rutier ce a avut loc în această seară, în jurul orei 18.30, în apropierea satului Moiad, comuna Sărmăşag, pe drumul naţional 1F. Cele două victime care nu au supravieţuit, o femeie de 34 de ani şi un băiat de numai 15 ani, se aflau în remorca unui tractor care a fost lovit de un TIR.

Tunde Kerestesz şi Kaiszoni Adam, ambii din Sărmăşag, veneau de pe câmp şi se aflau în remorca unui tractor alături de alţi doi consăteni. La volanul tractorului se afla un prieten de familie al femeii decedate.

La aproximativ kilometru de casă, în curba de lângă satul Moiad, remorca în care se aflau a fost lovită de vagonul unui TIR, iar impactul a fost dezastruos. Tunde Kerestesz şi Kaiszoni Adam au murit pe loc, prinşi sub fiarele de la remorcă, iar şoferul tractorului şi un alt bărbat care se afla în remorcă au suferit multiple leziuni, fiind transportaţi de urgenţă la spital.

„Accidentul a survenit pe fondul unei vizibilităţi extrem de reduse din cauza unei ploi torenţiale. Şoferul TIR-ului a încercat să evite tractorul. A  atins puţin tractorul, dar, din păcate, vagonul a lovit remorca,”, a declarat comisarul Remus Cliţan, din cadrul IPJ Sălaj, pentru reporterul Adevărul de Seară.
Reprezentanţii poliţiei au continuat cercetările la faţa locului până în jurul orei 9.30, dar nu au putut stabili, deocamdată, cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului. Cert este că  şoferul tractorului şi  cel de pe TIR au ieşit „curaţi” după ce au suflat în alcool test. Totuşi, amândoi au fost duşi la Spitalul Judeţean unde li s-au prelevat şi probe biologice.

Două fetiţe au rămas fără mamă

În scurt timp, la locul accidentului s-au adunat rudele şi prietenii celor care şi-au găsit sfârşitul striviţi sub remorcă.Mama lui şi Kaiszoni Adam a suferit un şoc şi a fost tratată pe loc de un echipaj al ambulanţei.

În stare de şoc era şi soţul lui Tunde Kerestesz, care se întreba cu lacrimi în ochi cum va putea să le spună celor două fetiţe (sub şapte ani, amândouă) că de astăzi nu mai au mamă.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite