Atenţie! Se strică şi mai tare vremea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit meteorologilor, vremea din toată ţara a intrat de miercuri de la prânz într-un proces şi mai amplu de răcire şi de instabilitate atmosferică, ce va dura până vineri, 18 mai.

Pe baza unei informări de vremea rea emise de Administraţia Naţională de Meteorologice, Centrul Operativ pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Mediului şi Pădurilor a transmis, în această dimineaţă, o notă către prefecturi prin care avertizează asupra fenomenelor de instabilitate atmosferică şi răcire accentuată din intervalul 16.05.2012, ora 12.00 – 18.05.2012, ora 12.00.


 Potrivit textului informării ANM, din după-amiaza zilei de miercuri până joi la prânz, ploile, însoţite şi de descărcări electrice şi izolat căderi de grindină, se vor semnala îndeosebi în nordul şi centrul ţării, precum şi în zona de munte. Începând de joi după-amiaza şi până vineri la prânz, aria acestora va cuprinde din nou regiunile sudice şi vor continua în zona montană. Aversele vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 40 l/mp.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite