Atenţie la coşul de fum ! Două incendii aceeaşi cauză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gospodăria unui localnic din localitatea Şimişna dar şi anexa unui operator economic din localitatea Hereclean au fost  în cursul zilei de ieri cuprinse de flăcări. Din câte se pare şi potrivit primelor cercetări, incendiile au fost cauzate de coşurile de fum.

După cum a explicat Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al ISU „Porolissum” Sălaj, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină în data de 22 ianuarie, în jurul orei 00,30, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Şimişna. Focul  a fost cauzat de coşul de fum  deteriorat iar  până la intervenţia pompierilor, flăcările au mistuit aproximativ patru metri pătraţi de tavan şi patru metri de material lemnos din gospodăria cetăţeanului.

A doua intervenţie a fost tot în data de 22 ianuarie, în jurul orei 18,00, când pompierii Detaşamentului Zalău, au fost chemaţi să stingă un alt incendiu izbucnit la anexa unui operator economic din localitatea Hereclean. Din câte se pare şi potrivit primelor cercetări, cauza probabilă de incendiu a fost neizolarea corespunzătoare a coşului de fum faţă de materiale combustibile. Au ars  doi metri pătraţi de acoperiş şi o grindă de lemn din structura acestuia.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite