Atenţie! Zălăuanii, obligaţi să cureţe zăpada din faţa caselor. Se dau amenzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amenda este cuprinsă între 140 şi 250 de lei
Amenda este cuprinsă între 140 şi 250 de lei

De la 140 de lei 250 de lei. Cu atât riscă să fie amendaţi cetăţenii din raza municipiului Zalău care nu înlătură zăpada din faţa imobilelor în care locuiesc, fie că sunt sau nu proprietari ai acestora.

În decurs de o săptămână, în perioada 9 -16 februarie, agenţii poliţiei locale au înmânat atât persoanelor fizice cât şi celor juridice somaţii prin care i-au înştiinţat că sunt obligaţi să înlăture zăpada din faţa imobilelor în care locuiesc, respectiv unde îşi desfăşoară activitatea. Şomaţiile prevedeau şi cuantumul sancţiunilor în cazul nerespectării acestei obligaţii. Lucian Trif, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Zalău, a precizat că necurăţarea zăpezii sau a gheţii din faţa imobilelor, trotuare, spaţii comune sau incinte constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 140 la 250 lei.
Poliţia Locală face un apel la spiritul civic al cetăţenilor din municipiul Zalău şi nu numai. „Rugăm să dea dovadă de înţelegere şi să acţioneze în conformitate cu prevederile legale, pentru a nu fi nevoiţi să apelăm la aplicarea sancţiunilor contravenţionale cu amendă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite