Atenţie! Străzile Zalăului sunt împânzite de şoferi băuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii, aflaţi la volan sub influenţa băuturilor alcoolice, au fost identificaţi pe străzile din municipiul Zalău
Şoferii, aflaţi la volan sub influenţa băuturilor alcoolice, au fost identificaţi pe străzile din municipiul Zalău

Trei şoferi, cu vârste cuprinse între 18 şi 43 de ani, au fost identificaţi în trafic de poliţiştii sălăjeni,  conducând autoturismele sub influenţa băuturilor alcoolice.  Unul dintre aceştia se afla într-o starea avansată de ebrietate încât nu a reuşit  să sufle în aparatul alcool test.

Potrivit unor informaţii furnizate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Sălaj, şoferii băuţi au fost identificaţi în data de 3 decembrie în raza municipiul  Zalău.  În jurul orei 01,20 agenţii de poliţie rutieră şi siguranţă publică  de la Poliţia municipiului Zalău au oprit în trafic, pe bulevardul M. Viteazul, un autoturism marca  Mercedes, condus de C. Călin, de 18 ani, din Prodăneşti. Acesta avea o îmbibaţie alcoolică de 0,47 mg/l în aerul expirat. Câteva ore mai târziu,  S. Mihai, în vârstă de 43 ani, din Zalău, a fost prins conducând, tot pe bulevardul din municipiu, un autoturism marca Peugeot, având o îmbibaţie alcoolică de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În seara aceleaşi zile, B Iosif în vârstă de 35 ani, din Zalău, a condus un autoturism  marca Dacia, pe strada Armoniei din municipiu. Din cauza alcoolului a tamponat uşor o autoutilitară Mercedes Benz, parcată regulamentar în faţa unui bloc. Potrivit IPJ Sălaj, întrucât şoferul emana halenă alcoolică şi a motivat că nu poate sufla în aparatul alcooltest, acesta a fost condus spital, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În toate cele trei cazuri s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce are o îmbibaţie alcoolică peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite