Atenţie! Drumurile judeţului sunt împânzite de şoferi băuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Şoferul a fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice
Şoferul a fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice

Tot mai mulţi şoferi conduc autoturismele sub infulenţa băuturilor alcoolice. În ultima perioadă, zilnic, poliţiştii sălăjeni au depistat, la volanul autoturismelor, pe drumurile judeţului şoferi ameţiţi de licorile lui Bachus.

Potrivit unor informaţii furnizate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Sălaj, în cursul zile de 28 decembrie, poliţiştii şimleuani l-au depistat  pe Viorel . P., din localitatea Marca, conducând autoturismul cu o alcoolemie de 0,46 mg/l acool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tânăr rănit în urma unui accident

Tot ieri în jurul orei 18,30, pe drumul pe DJ 191 D, în localitatea Boghiş, a avut loc un accident de circulaţie în urma căruia un tânăr a fosr rănit. Conform IPJ Sălaj, un tânăr în vârstă de 18 ani din localitatea Plopiş, în timp ce conducea autoturismul, într-o curbă la dreapta a derapat,  şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul  care circula regulamentar din sens opus, condus de Cosmin I., în vârstă de 23 ani, din localitatea Fizeş. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a tânărului de 23 de ani şi a pasagerei acestuia. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite