Astăzi s-a schimbat prefectul Sălajului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iulia Ciocan, elevă la Liceul „Gheorghe Şincai” din Zalău, a preluat pentru o zi prerogativele prefectului Alexandru Vegh. Campania “Prefect pentru o zi”  organizată de Instituţia Prefectului şi Inspectoratul Şcolar a început în luna noiembrie 2010  şi se va termina în mai 2011, iar aţi trei elevi vor ocupa pentru o zi funcţia de prefect.

Iulia Ciocan este cel de al treilea elev care a fost selecţionat în cadrul proiectului „Prefect pentru o zi”, organizat de Instituţia Prefectului Sălaj şi de Inspectoratul Şcolar.

Iulia este elevă în clasa a XII-a, la Liceul Pedagogic „Gheorghe Şincai” din Zalău, iar CV- ul ei i-a convins pe cei de la Prefectură că merită să experimenteze pentru o zi rolul unui înalt demnitar.

Voluntar în cadrul „Crucii Roşii” şi implicată în mai multe proiecte de informare şi strângere de fonduri pentru persoane defavorizate, Iulia Ciocan îşi doreşte o carieră în administraţie, şi chiar un post de parlamentar european.

Alături de Alexandru Vegh, prefectul judeţului, şi de Onorica Abrudanu, subprefect, Iulia a participat la activităţile normale din activitatea unui prefect, a cunoscut angajaţii instituţiei şi a partcipat la şedinţe.

Campania “Prefect pentru o zi”  organizată de Instituţia Prefectului şi Inspectoratul Şcolar a început în luna noiembrie 2010  şi se va termina în mai 2011, iar aţi trei elevi vor ocupa pentru o zi funcţia de prefect.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite