Astăzi este film la Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Cinematograful „Silvania“ din incinta Casei de Cultură a Sindicatelor rulează astăzi, de la ora 19.00, thriller-ul american producţie 2010 „Eclipsa“.

Pelicula este cel de-al treilea capitol din seria „Twilight Saga“, adaptare după celebra scriitoare Stephenie Meyer.  În acest al treilea capitol, Bella Swan (interpretată de Kristen Stewart) este din nou înconjurată de pericole, întrucât Seattle-ul este devastat de o serie de crime misterioase. Ea este forţată să aleagă între dragostea ei pentru Edward Cullen (Robert Pattinson) şi prietenia pentru Jacob Black (interpretat de Taylor Lautner), ştiind că această decizie a ei are puterea de a aprinde lupta străveche dintre vampiri şi vârcolaci. Apropiindu-se cu paşi repezi de absolvire, Bella se confruntă cu cea mai importantă decizie din viaţa ei.În vreme ce majoritatea prietenilor ei de la şcoală primesc scrisori de admitere la colegiu, Bella ia o hotărâre crucială pentru a putea fi alături de iubitul ei, Edward, pentru totdeauna. Dar, în acelaşi timp, se confruntă cu compromisul acestei vieţi şi cu urmările care se vor răsfrânge asupra familiei şi prietenilor ei.

Biletele de intrare la film se pot cumpăra cu o oră înainte de proiecţie de la casieria sălii. Preţul unui bilet este de 6 lei pentru elevi şi studenţi şi de 10 lei pentru adulţi.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite