Artă şi muzică medievală astăzi la "Sima"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Ad Hoc va cânta la Zalău
Trupa Ad Hoc va cânta la Zalău

Trupa orădeană de muzică medievală Ad Hoc cântă astăzi, de la ora 14.00, la Galeriile "Ioan Sima". Concertul se va desfăşura pe fondul unui vernisaj de pictură a unor studenţi de la Universitatea de Arte Vizuale şi Design din Cluj Napoca.

Concertul Ad Hoc din Zalău face parte dintr-un turneu de promovare a trupei care a început la Reşiţa în 5 decembrie şi se va încheia la Cluj în 11 decembrie.
Aceeaşi trupă va cânta seara, de la ora 20.00, în clubul Diesel Music Live Club. Intrarea costă 6,5 lei.


Ultima din şirul de expoziţii în acest an, prezenta expoziţie ne oferă o revistă a noilor tendinţe artistice ale celei mai tinere generaţii de artişti formaţi în prestigioasa şcoală clujeană.


Studiind sau chiar absolvind deja în cadrul programelor postuniversitare de master sau programelor  de studii doctorale, tinerii se prezintă cu un material expoziţional deosebit de incitant în tehnica picturii. Muzeul de artă "Ioan Sima" se implică şi astfel în medierea între artişti si public promovând valorile autentice ale picturii contemporane. Vor expune artiştii  Anca Dănilă, Olimpia Lazăr, Andrei Ciurdărescu-Torre, Raluca Avrămuţ, Laura Praţa, Alina Staicu şi Andrei Varga, Giorgiana Brandt.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite