Angajaţii Prefecturii şi pompierii au donat bani pentru locuitorii judeţelor afectate de zăpadă. Vezi cum poţi dona şi tu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alimentele sunt depozitate la sediul ISU (foto Instituţia Prefectului)
Alimentele sunt depozitate la sediul ISU (foto Instituţia Prefectului)

Campania umanitară demarată de astăzi de Instituţia Prefectului are primele rezultate: angajaţii instituţiei iniţiatoare şi cei ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au pus mână de la mână şi a strâns 3.500 de lei, bani cu care au fost cumpărate conserve pentru locuitorii judeţelor Buzău şi Vrancea, aflaţi în dificultate din cauza vremii.

 carne şi pateuri. Conservele şi pateurile au fost depozitate, împreună cu alte bunuri şi alimente donate de cetăţenii din Zalău, la centrul de colectare a ajutoarelor situat pe strada Crinului nr. 2 (în spatele sediului Instituţiei Prefectului), telefon 0260-611212.   

„Astăzi, angajaţii Instituţiei Prefectului şi cei ai ISU Sălaj au adunat anumite sume de bani cu care am cumpărat produse alimentare. Pe această cale vreau să fac un apel public, ca persoanele fizice, societăţile comerciale, autorităţile locale dar şi instituţiile publice să contribuie la întrajutorarea celor nevoiaşi. Eu sunt convins că în această săptămână, cât mai repede, vom putea trimite un prim transport în judeţele cu cele mai mari probleme, şi aici mă refer la judeţele Buzău şi Vrancea”, a precizat prefectul judeţului Sălaj, Vegh Alexandru.
 
Şi-au exprimat sprijinul pentru campania demarată de Instituţia Prefectului Sălaj atât Asociaţia Comunelor din Sălaj, cât şi Crucea Roşie – Filiala Sălaj, care va asigura permanenţa la centrul de colectare, prin intermediul voluntarilor.

Colectarea de alimente şi bunuri pentru persoanele aflate în dificultate continuă, cei interesaţi putând face donaţii atât în Zalău, la centrul de colectare menţionat, cât şi în judeţ, la subunităţile ISU Sălaj, respectiv:
·    Şimleu Silvaniei, str. 1 Decembrie 1918 nr.55, telefon 0260-674412;
·    Cehu Silvaniei, str. Gheorghe Doja nr.98, telefon 0260-650424;
·    Jibou, str. Odorheiului nr.16, telefon 0260-641850;
·    Ileanda, str. Avram Iancu nr.32, telefon 0260-648886;
·    Nuşfalău, str. Gării nr. 139, telefon 0260-670292;
·    Hida, str. Pavel Roşca nr.31, telefon 0260-628450.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite