Andreea Paul Vass lansează „Forţa politică a femeilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sălăjeanca Andreea Paul Vass, consilier de stat în Guvernul Boc, va lansa, mîine seară, de la ora 18.00, volumul “Forţa politică a femeilor”. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, în prezenţa unora dintre coautori.

Andreea Paul Vass organizează luni,  9 mai, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău,  lansarea volumului Forţa politică a femeilor, în prezenţa unora dintre coautori.

Volumul reprezintă un excurs prin cariera politică şi profesională a unora dintre cele mai cunoscute femei din viaţa publică românească .Va lua cuvântul Andreea Paul (Vass), alături de invitaţii săi speciali: Mihaela Mihai (Bucuresti), Ioan PIŢOIU, Ileana DINDELEGAN, Lucian BODE, Mihaela SUCIU (Cluj).
 
„Pornind de la premisa că vocea femeilor este insuficient auzită în spaţiul autohton, Andreea Paul (Vass) propune o schimbare de perspectivă. În volumul Forţa politică a femeilor publicat la Editura Polirom („EGOgrafii”, 2011), ea le dă cuvântul doamnelor active în politica românească, doamnelor cu o viaţă profesională remarcabilă care nu au făcut acest pas şi partenerilor de dialog bărbaţi”, se arată într-un comunicat emis de organizatorii evenimentului.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite