Andreea Paul Vass a strâns 12.000 de lei pentru copiii talentaţi ai Sălajului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De origine din Sălaj, consilierul primului ministru a venit ieri la Zalău pentru a organiza un bal caritabil dedicat strângerii de fonduri pentru premierea a 12 copii cu rezultate remarcabile la învăţătură, sport sau arte, copii proveniţi din familii mai modeste.

12.000 de lei. Atât au donat cei aproximativ 200 de invitaţi - sălăjeni şi nu numai - ce au participat vineri la seara caritabilă de vals organizată la Popasul Romanilor de Andreea Paul Vass. „A fost mult peste aşteptările mele. În primul rând, pentru că au venit chiar mai mulţi invitaţi decât confirmaseră participarea, iar în al doilea, pentru că, în această perioadă dificilă din punct de vedere economic, am reuşit să strângem 12.000 de lei“, declară amfitrioana acţiunii caritabile.

image

Banii au fost împărţiţi, în mod egal, la 12 copii cu talent deosebit în arte, sport sau foarte buni la învăţătură, care provin din familii cu o situaţie materială precară. Selecţia copiilor s-a făcut cu sprijinul Inspectoratului Şcolar.

image

„S-a dansat foarte mult vals“

Chiar dacă sălăjenii nu prea sunt obişnuiţi cu manifestări de acest gen, invitaţii s-au simţit în largul lor. „S-a dansat foarte mult vals, iar oameni care nu s-au cunoscut până acum au avut ocazia să se cunoască, să socializeze. Copiii înşişi au intrat cu această ocazie  într-o reţea a prieteniei“, mai spune Andreea, care mărturiseşte că nu şi-a propus ca aces bal caritabil să fie unul dedicat elitelor sau politicienilor. “Am invitat oameni absolut obişnuiţi, din tot judeţul, dar şi din Cluj, Alba Iulia, Sighişoara şi Târgu Mureş“.

image

A fost doar prima ediţie...

Dat fiind succesul acestei seri, Andreea vrea să o transforme în tradiţie. „După reuşita din această seară, îmi doresc foarte mult să transform evenimentul într-un obicei anual. Anul acesta m-am oprit la copii. Anul viitor ne vom extinde la alte categorii, care merită admiraţia noastră şi care merită să fie stimulate“.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite