Amenzi şi dosare penale pentru mafia lemnului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Controlul s-a desfăşurat pe drumurile din judeţ
Controlul s-a desfăşurat pe drumurile din judeţ

Un clujean, în vârstă de 36 de ani, a fost sancţionat de poliţiştii sălăjeni, în cursul acestei săptămâni, cu o amendă în valoarea de 2.000 de lei. Acesta a fost  surprins în trafic  transportând cu o autoutilitară lemne, fără a avea aviz de însoţire a mărfii. În plus, pe lângă amenda primită, i-a fost  confiscată şi marfa.  

Potrivit  Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Sălaj, clujeanul Ioan C, în vârstă de 36 de ani,  a fost surpins de poliţişti pe drumul DJ 108 A, în timp ce transporta cu autoutilitara, proprietate personală, şase metri cubi de material lemons fără a avea aviz de însoţire a mărfii. Acesta a fost sancţionat, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar marfa a fost confiscată şi predată Ocolului Silvic Almaşu. 

Tot în cursul săptămâni trecute, poliţiştii din localitatea Sînmihaiu Almaşului au depistat în trafic, pe  drumul E 81, un alt şofer Adrian G. care transporta cantitatea de aproximativ 25 de metri  cubi  de material lemons, pentru care avea aviz de însoţire a mărfii, însă nu poseda licenţă de transport. Pe numele acestuia poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de nerespectare a regimului de transport rutier public.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite